Ravnsnæs Gruppen ApS

TV inspektion

Mange års erfaring med TV inspektion

Ravnsnæs Gruppen har stor erfaring med TV-inspektion i kloakken

TV inspektion af din kloak

Hvis man går til lægen og siger man har ondt, kan det være mange ting. Hvad kan der være galt? Hvilken behandling skal du have? Lægen kan ikke se hvad der er galt med dig, uden at undersøge dig nærmere. Det samme gælder kloakker. Dette kan en TV-inspektion hurtigt og nemt undersøge.

Vi kan ikke se hvad der måtte være af huller og skadedyr, som hærger din kloak og besværliggør afledningen af vand eller er skyld i en forstoppet kloak. For at kunne få et indblik i, hvad der foregår i din kloak, kan vi være nødt til at foretage en TV inspektion.

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   TV-inspektion før i tiden

   Havde man problemer med kloakken før i tiden, var man ofte nødt til at starte på et omfattende og oftest dyrt arbejde for at grave rør op bare for at finde skaden. Først når skaden var fundet kunne arbejdet med udbedringen startes. 

   Efter kloakarbejdet skulle man igen reetablere de rør, som var gravet op ved fejlsøgningen. Det kunne hurtigt blive en meget omfattende proces og for kunderne en dyr fornøjelse. Alt dette kan en TV-inspektion gøre, uden at skulle grave rørene op først.

   TV-inspektion i dag

   I dag har teknologiens udvikling givet os muligheden for at dykke ned i kloakken og foretage en TV inspektion.

   En TV-inspektion fungerer ved at bruge et kamera med høj opløsning og den rigtige belysning. Så er det muligt at se konkret hvilke skader, der måtte være på rørene.

   TV inspektion kan spare dig for en masse penge fordi det giver os et klart billede af, hvad der er galt. På den måde kan vi hurtigere komme igang og gøre det, vi er bedst til.

   Specialister i TV-inspektion

   Vi har specialiseret os i tv inspektion for at kunne give vores kunder det bedste resultat.

   Hos Ravnsnæs Gruppen har vi igennem mange år specialiseret os i alt indenfor kloakarbejde og derfor er vi blandt de dygtigste, når du skal have løst en opgave.

   For at kunne finde ud af, hvad der præcist er galt med din kloak eller din rørføring, kan det være en god idé med en TV inspektion, inden yderligere arbejde kan gå i gang. På den måde sikrer vi os den mest effektive og professionelle håndtering af dit kloakproblem.

   Vi bruger kun det nyeste udstyr til TV-inspektion

   Vi bruger det nyeste udstyr indenfor TV inspektion.

   Derfor har vi muligheden for at filme i kloakrør og stikledninger, og med vores drejbare kamerahoveder, kan vi filme i 360 graders synsvinkel, så problemet kan lokaliseres med stor præcision i kloakrørene.

   Vi garanterer for en god og professionel TV inspektion, hvor der er mulighed for at foretage en nærmere vurdering af blandt andet forskudte og åbne samlinger på dit kloakrør, samt tilstanden herpå.

   Efter TV inspektionen afleverer vi en gennemgående rapport om de problemer vi har konstateret og du får en færdig rapport og en fil af vores opdagelser på et USB-stik.

   Skriv besked ↓

    Din forsikring dækker ofte din TV-inspektion

    Gennem din husforsikring har de fleste også en forsikring, der dækker skjult rørskade.

    Det er en god idé at tjekke om du har en forsikring, for oftest er TV inspektioner dækket, og derfor kan der være penge at spare for dig som husejer.

    Som husejer eller forpagter har man pligt til at formindske eventuelle skader. En TV inspektion er perfekt til at give et overblik over, hvad der kan være galt og hvad der skal til for at udbedre problemet. Hvis man lader problemet stå på uden at gøre noget ved det, kan det i sidste ende blive meget dyrere, fordi problemet pludselig er blevet for stort.

    Hos Ravnsnæs Gruppen tilbyder vi at stå for alt kontakt med dit forsikringsselskab om udbedring af skaden. For os er det vigtigt at hele processen bliver nemmest muligt. Skulle din forsikring vælge ikke at dække, har vi naturligvis en skarp pris til dig for det udførte arbejde.

    Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre Garanti, hvilket giver dig sikkerhed for veludført arbejde, når vi udfører din opgave.

    Skriv besked ↓

     Fordele ved TV-inspektion

     • Lokaliserer problemet og fortæller præcis hvad der er galt
     • Det kan udføres uden at skulle grave rør op
     • Sparer dig for en masse penge
     • TV inspektion er typisk dækket af din forsikring

     Kontakt os og få et tilbud

     Har du spørgsmål eller ønsker at bestille en TV inspektion, så tøv ikke med at ringe til os.

     Vi rykker ud hurtigst muligt og sørger for, at inspicere din kloak. Jo før du får opdaget problemet, jo før kan vi tage hånd om det og spare dig en masse penge på den lange bane.

     Ring til os på 22 62 59 05 og få et tilbud allerede i dag!