Ravnsnæs Gruppen ApS

entreprenørarbejde

Din entreprenør på Sjælland

Entreprenørarbejde efter dine ønsker og behov

Ravnsnæs Gruppen ApS udfører entreprenørarbejde præcis efter dine ønsker og behov – København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland.

Hos Ravnsnæs Gruppen har vi udover vores kompetencer med kloakarbejde også et godt tag på alt det omkringværende arbejde, som skal foretages i forbindelse med dette. Dette er blandt andet entreprenørarbejde. Entreprenørarbejde udføres i forlængelse af en lang række opgaver. Det kunne være opgaver som:

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   Fokus på god service

   Vi har stor fokus på vores kunder og ønsker altid at yde den bedste service. Uanset om du er virksomhed eller privatkunde, så står vi klar med de kompetencer, der skal bruges til din entreprenøropgave. Vi har igennem mange år fokuseret på at levere komplette løsninger og derfor er det også vigtigt for os at kunne have dig med hele vejen fra start til slut i din entreprise.

   Vi ved, at vi leverer nogle af markedets bedste løsninger, fordi vi med vores erfaring og det rette udstyr, kan klare enhver opgave indenfor vores fag.

   Betonarbejde for erhvervskunder og private

   Vi udfører mange typer af arbejde hos Ravnsnæs Gruppen, men specielt entreprenørarbejde indenfor betonstøbning er noget vi fokuseret på.

   Uanset om du skal have støbt et nyt fundament til dit hus eller udstykket en ny afdeling til din virksomhed, Så er Ravnsnæs Gruppen det helt rigtige valg for dig, der skal have udført et ordentligt entreprenørarbejde.

   Vi har et bredt netværk af virksomheder, som er glade for vores arbejde. Det er de fordi vi altid har komplette løsninger med gennemskuelige priser. Vi udfører håndværk af høj kvalitet og holder altid vores aftaler. Ærlighed er et nøgleord i vores forretning og derfor forventningsafstemmer vi altid fra start, så vi ved præcis hvad begge parter har af ønsker og forventninger.

   Her kan du læse mere om betonarbejde til erhvervskunder.

   De bedste maskiner til entreprenørarbejde giver det bedste resultat

   Til entreprenørarbejde bruger vi kun vores egne maskiner.
   På den måde er vi sikre på, at kunne arbejde så effektivt som muligt og kunne levere det bedste resultat til dig. Gode resultater giver glade kunder og effektiviteten af vores arbejde sørger for, at vi altid kan levere opgaver til tiden og indenfor budget.

   Skriv besked ↓

    Komplette løsninger og godt entreprenørarbejde kan spare dig penge

    Det kan være en dyr fornøjelse at skulle bygge nyt eller foretage en gennemgående renovation af ens rørarbejde fordi der oftest er entreprenørarbejde indblandet. Hos Ravnsnæs Gruppen sigter vi altid efter at levere det bedste resultat i første forsøg og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører. Resultatet heraf er glade kunder, som ikke kan sætte en finger på noget, når først vi er færdige.

    Glade kunder betyder meget for os, men det der virkelig får en betydning for dig, er din investering i at få lavet et ordentligt entreprenørarbejde fra starten af. Det er en ærgerlig oplevelse og en dyr omgang, hvis du efter kort tid er nødt til at få lavet arbejdet om.

    Den bedste løsning for dig

    Vi rådgiver vores kunder og sammensætter en komplet løsning på en entreprenøropgave, så du kan træffe de rigtige beslutninger fra start.
    Hos os får du et resultat, som du kan være sikker på holder i mange år og giver dig tid, overskud og en hverdag uden bekymringer. Ravnsnæs Gruppen – når det skal gøres ordentligt fra start.

    Skriv besked ↓

     Garantiordninger – din sikkerhed for veludført entreprenørarbejde

     Du har måske før haft en dårlig oplevelse med håndværkere – det får du med garanti ikke hos Ravnsnæs Gruppen.

     Vi er altid grundige og går ikke før du er 110% tilfreds med resultatet. Skulle der, imod forventning, være noget som ikke lever op til dine forventninger, lover vi at være de første til at løse problemet.

     Du behøver ikke tage vores ord for gode vare, for vi er nemlig medlem af Danske kloakmestre, som er din sikkerhed for veludført arbejde. Skulle du opleve problemer med udbedring af fejl, kan du melde din håndværker til disse garantiordninger og søge om erstatning.

     Hos Ravnsnæs Gruppen er du vores førsteprioritet og derfor ønsker vi også, at de trygt kan vælge os som leverandør af deres entreprenøropgaver. Netop dette er garantiordningen med til at sikre.

     Skriv besked ↓

      Kontakt os for et uforpligtende tilbud

      Har du spørgsmål til entreprenørarbejde som erhvervskunde eller privatperson, så er du velkommen til at kontakte os.
      Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på din entreprise og dertilhørende opgaver. Udfyld formularen og vi lover at vende tilbage til dig hurtigst muligt med det bedste bud på din opgave.

      Projekter indenfor entreprenørarbejde

      Vi har stor fokus på vores kunder og ønsker altid at yde den bedste service.

      Uanset om du er virksomhed eller privatkunde, så står vi klar med de kompetencer, der skal bruges til din entreprenøropgave. Vi har igennem mange år fokuseret på at levere komplette løsninger og derfor er det også vigtigt for os at kunne have dig med hele vejen fra start til slut i din entreprise.

      Vi ved, at vi leverer nogle af markedets bedste løsninger, fordi vi med vores erfaring i bagagen og det rette udstyr, kan klar enhver opgave indenfor vores fag.

      Skriv besked ↓