En slamsugning går ganske enkelt ud på, at man suger skidt og snavs ud af kloakken. Det er typisk i forbindelse med større tilstopninger og propper i kloakrørene, at man bruger slamsugning. Selve slamsugningen foretages af en special slamsuger lastbil, som de fleste kender fra gadebilledet.

En af de helt store fordele ved slamsugning er, at man for det meste får fjernet selve årsagen til problemet, fremfor at skylle det videre ud i kloaknettet. Derved undgår man ”blot” at skubbe problemet andre steder hen, hvor det kan danne nye propper.

Har jeg brug for slamsugning?

Du har som oftest brug for en slamsugning, hvis dine kloakrør er stoppet til. Der kan være flere tegn herpå. Et af de mest almindelige – og nemmeste at opdage – er en ubehagelig lugt som stiger op fra kloakken og gennem dine afløb. Et stoppet kloakrør kan dog også vise sig ved, at vandet stiger eller har svært ved at løbe væk fra toilet og afløb.

Begge dele er sikre tegn på, at der er problemer med din kloak. Hvorvidt det er slamsugning, kloakrensning, kloakspuling eller en anden form for kloakarbejde der skal til, afhænger af den enkelte situation.

Ofte vil en autoriseret kloakmester umiddelbart, kunne afgøre den rette fremgangsmåde. Andre gange kan det være fordelagtigt at få foretaget en TV-inspektion.

Har du mistanke om, at du har brug for en slamsugning, kan du altid kontakte os.

Få hjælp til entreprenørarbejde

Er slamsugning den rette løsning for mig?

Det kan være meget svært for en ikke-fagmand at konstatere hvad problemet med kloakken er. Endnu sværere er det at konstatere, hvad der er årsag til problemet. Der kan, være tale om en bred vifte af meget forskellige problemer. Vi vil derfor, altid råde dig til at kontakte en autoriseret kloakmester, hvis du oplever problemer med dine kloakrør.

På den måde er du sikret, såfremt uheldet skulle være ude. Desuden vil en autoriseret kloakmester, kunne konstatere den egentlige årsag til problemet og løse det. Derved undgår du gentagne komplikationer, med alt hvad det indebærer af ubehageligheder som grim lugt og stoppede toiletter.

En slamsugning er ofte den mest langtidsholdbare løsning, da den fjerner problemet en gang for alle. Der kan dog være tilfælde, hvor en simpel kloakspuling er fuldt tilstrækkeligt.

6 tegn på at der er problemer med din kloak

  • Dit toilet skyller ikke ordentligt ud. Det tyder på, at vandet har svært ved at slippe væk, og er et typisk tegn på ”propper” i dit afløb eller din kloak.
  • Hvis du oplever, at din kælder er mere fugtig end normalt, kan det være tegn på et sprængt eller utæt kloakrør.
  • Stående vand og fugt omkring tagbrønde og ved soklen på dit hus er et tegn på, at vandet fra tagrenden ikke skyller ordentligt ud i kloakken.
  • Sammensunket jord eller fordybninger på din grund er et tegn på, at du har et kollapset eller utæt kloakrør.
  • Dårlig lugt fra dit afløb er et tegn på, at dit afløb eller din kloak er tilstoppet.
  • Rotter! Ja, rotter er et klart tegn på, at dine afløbs- eller kloakrør er utætte eller ikke er udført korrekt. Er du i tvivl, så er det altid en god ide at få foretaget en TV-inspektion.

Garantiordningen – Ravnsnæsgruppen er med

Ravnsnæs Gruppen er medlem af Foreningen Danske Kloakmestre. Det er vi først og fremmest for vores egen skyld.

Det giver dog også dig tryghed og garanti for, at arbejdet udføres korrekt og af en autoriseret kloakmester. Det betyder desuden, at du er forsikret for op til 50.000 ved fejl eller uheld.

Læs mere om garantiordningen HER.

Alle former for kloakarbejde og kloaksevice – Døgnet rundt

Kloakproblemer kommer sjældent belejligt. Desuden vil mange pludseligt påståede problemer udvikle sig og forværres, såfremt de ikke bliver håndteret straks.

Det er grunden til, at vi hos Ravnsnæsgruppen har døgnåbent på vores akut telefon.

Du kan derfor altid ringe til os, hvis du har brug for slamsugning, strømpeforing, kloakservice, kloakrensning, kloakspuling eller andet kloakarbejde. Vi løser alle former for kloakproblemer – døgnet rundt.

Du er altid velkommen til at kontakte Aut. kloakmester & indehaver af Ravnsnæs Gruppen ApS, Michael Zeemann.

Slamsugning – København, Nordsjælland og øvrige Sjælland

Vi dækker hele København, Nordsjælland og øvrige Sjælland – med et smil.

Vi har fokus på og forståelse for, at kloakproblemer er ubehagelige. Vi gør derfor, alt hvad vi kan, for at gøre det så nemt som muligt for dig at få løst problemerne. Vi kan ofte løse problemerne, mens du er på arbejde eller ordner andre gøremål således, at du ikke kommer hjem til et oversvømmet toilet eller et stoppet afløb.

Vi er altid glade for at hjælpe og alle vores medarbejdere er, udover at være eksperter indenfor deres område, høflige, smilende og behjælpsomme mennesker.

Derfor ! – Kontakt Ravnsnæsgruppen, hvis du har brug for slamsugning eller andet kloakarbejde.

Vi står klar til at hjælpe.