Både til virksomheder og private

Betonarbejde

Betonarbejde til virksomheder og privatpersoner →

Betonarbejde for erhverv og til private

Beton er et mirakelmiddel og et af de vigtigste byggesten til bygninger og fundamenter, der skal leve i mange år. Beton er gennem tiden blevet benyttet til alle formål.

Af samme årsag har vi hos Ravnsnæs Gruppen specialiseret os i arbejde med beton og har gjort det i mange år. Om du skal have støbt fundamentet til jeres nye hus eller en helt ny afdeling til din virksomhed, så kan det være en god idé at få støbt fundamentet af beton.

Vi udfører støbeopgaver til betonarbejde til mange forskellige formål. Når du står og skal bygge nyt, er det vigtigt at få bygget et godt fundament. Vi har i mange år løst opgaver for private og erhverv og vi kan derfor tage alle størrelser opgaver ind.

Ravnsnæs Gruppen har udført betonarbejde i forbindelse med opførelse af større byggerier som for eksempel erhvervsejendomme, men også i forbindelse med krævende specialopgaver i beton for forsyninger og store rådgivende ingeniørvirksomheden.

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   Når vi indgår aftale om betonarbejde med virksomheder såvel som privatpersoner, er det vigtigt for os at forventningsafstemme fra start. Kunden er hos os den højeste prioritet og vi vil altid gerne gå det ekstra skridt, for at sikre at alle parter har fået, hvad der er blevet lovet.

   Et veludført betonarbejde stiller skyhøje krav til faglige kompetencer. Vi er nogle af de bedste i vores branche og leverer altid et holdbart resultat. Det gør vi, fordi vi med vores mange år i branchen og veluddannede medarbejdere, altid giver os selv det bedste udgangspunkt for et godt håndværk. Vi går aldrig før opgaven er fuldført og du er helt tilfreds. Vores kunder roser os for omhyggelighed, effektivitet og for aldrig at gå ned på kvalitet.

   Betonarbejde er en del af den komplette løsning

   Betonarbejde er som regel det første ved et nybyggeri, men langt fra det sidste.

   Udover at være specialiseret i arbejde med beton for virksomheder og private kan vi også stå for entreprnørarbejde og kloakarbejde. Vi skræddersyer altid løsninger, så vi bedst muligt opfylder vores kunders behov.

   Som virksomhed kan det være fordelagtigt at få en komplet løsning, så I har den samme leverandør fra start til slut i jeres projekt. Dette sikrer kvalitet, godt håndværk og god kommunikation, som alt sammen bidrager til et godt slutresultat.

   Udover et kvalitetsbevidst håndværk giver en komplet løsning også god mulighed for at spare nogle penge. Ved komplette løsninger er det nemmere for os at sammensætte et prisbevidst tilbud, som ikke går på kompromis med kvalitet.

   Vi hjælper gerne med at give et tilbud på en komplet løsning hos jer og vi lover, at vi nok skal sikre dig et håndværk udført til perfektion.

   Garantiordninger – din sikkerhed for ordentligt betonarbejde

   Du behøver ikke udelukkende at tage vores ord for gode vare, når du benytter os til dit projekt.

   Hvis der, imod alle forventninger, skulle være problemer med arbejde som vi har udført, lover vi at være de første til at rette op på problemet.

   Din sikkerhed er til gengæld i top for vi er medlem af garantiordninger, som er din sikkerhed for veludført arbejde. Garantiordningerne sikrer dig som privatperson eller virksomhed overfor fejl og mangler og giver dig mulighed for at søge erstatning, hvis der ikke rettes op på problemet.

   Vi går meget op i at vores kunder skal føle sig trygge og derfor er det med stolthed at vi kan præsentere vores medlemskab af disse garantiordninger.

   Skriv besked ↓

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud på betonarbejde

    Få et tilbud på betonarbejde

    Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, kan vi hjælpe dig med et tilbud på dit næste betonarbejde. Udfyld kontaktformularen i dag og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med en skræddersyet løsning og et uforpligtende tilbud. Hos Ravnsnæs Gruppen står vi altid klar til at hjælpe.

    Betonarbejde hos PC SCHEMATIC i Roskilde – Fundament 600 m2

    Betonarbejde for PC SCHEMATIC i Roskilde.

    Ravnsnæs Gruppen stod for betonentreprisen i forbindelse med nyopførelse af stort erhvervsbyggeri i Roskilde for PC SCHEMATIC. I den forbindelse udførte Ravnsnæs Gruppen alt indenfor etablering af kloak og fundament til det 600m2 store erhvervsbyggeri. Ravnsnæs Gruppen har mange års erfaring indenfor etablering af fundament og kloak.