Kloakspuling – Nordsjælland & øvrige Sjælland

Det kræver professionel hjælp at få udført en kloakspuling. Hos Ravnsæs Gruppen ApS er vores autoriserede kloakmestre altid klar til at hjælpe.

Vi har det helt rette udstyr og ekspertisen til at kunne håndtere din kloak bedst muligt.

Vi sørger altid for at finde den rigtige løsning til dit problem, og det er vigtigt for os, at du får den rigtige vejledning og rådgivning undervejs.

 

Spuling af kloak – Hvordan gør vi?

Er dit toilet, vask eller andet stoppet? Lugter det fra kloakken? Disse kan være nogle grunde til, at din kloak har brug for rensning med en kloakspuling.

Det kan være enormt frustrerende, når ens kloak har det med at stoppe til, da man hurtigt kan føle sig generet og begrænset i sit eget hjem. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til problemet hurtigst muligt, så situationen ikke bliver værre.

Hos Ravnsæs Gruppen rykker vi hurtigt ud, og vi står altid til rådighed ved akut opståede problemer.

Ved akut behov for hjælp, også udenfor kontortid – Ring til Ravnsnæs Gruppen på 22 62 59 05.

Når vi udfører kloakspuling, spuler vi kloakrørene med specieldesignet udstyr, som gør os i stand til at følge kloakens forløb. Vi kan tilpasse udstyret til den enkelte opgave, så vi er sikre på at komme hele vejen rundt i de pågældende rør.

Selve kloakspulingen foregår ved, at vi spuler rørene med vand under højt tryk. Derved fjernes skidt og snavs fra kloakrøren og skylles videre ud i kloaknettet.

Samtidig bliver gamle aflejringer spulet væk, og derved forebygger vi faktisk fremtidige forstoppelse i kloakken, da der, efter en kloakspuling, vil være bedre gennemstrømning i kloakken. 

 

Kloakspuling pris – Høj kvalitet til skarpe priser

Tæt dialog med kunden, skarpe priser og professionel arbejde er blandt vores spidskompetencer.

Hos Ravnsæs Gruppen har vi mange års erfaring i kloakarbejde, og vi har udført mange vellykkede kloakspulinger. Vi klarer alle typer af opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service. Ingen ønsker at sige ja til et tilbud, der senere går hen og bliver for dyrt. Derfor har vi faste timepriser på alle former for kloakarbejde, og vores kloakmestre giver altid et godt tilbud efter kortlægning af problemet.

Vi går meget op i at føre en tæt dialog med kunden, så der fra start af bliver kommunikeret godt. På denne måde kan du altid føle dig informeret og vejledt igennem hele processen.

 

 

Ravnsnæs Gruppen tilbyder følgende inden for kloakspuling:

* Kloakspuling af stoppede toiletter, vaske, kloak og afløb
* Kloakspuling af alt fra kloakledninger, tanke samt brønde og bassiner
* Rodskæring
* Fræsning af aflejringer
* kloakrensning

 

Føl dig 100% sikker – få foretaget kloakspuling af en autoriseret kloakmester

Du skal altid få en autoriseret kloakmester til at vurdere, hvorvidt du har behov for en kloakspuling eller andre former for kloakarbejde.

Ønsker du helt at slippe for at skulle bekymre dig om din kloak, kan du tegne en serviceaftale med Ravnsnæsgruppen.

Vi skræddersyer serviceaftaler til vores kunder, hvor vi b.la. tilbyder et årligt opsyn på din kloak og sørger for, at du har et velfungerende kloaksystem. Opdager vi problemer, løser vi dem straks og med fokus på den optimale løsning for din kloaks funktionalitet og holdbarhed.

Vores fokus på kundetilfredshed er essentielt, vi føler nemlig, at det går hånd i hånd med kundeloyalitet.

Selvom vi altid gør det bedste vi kan og altid gør arbejdet grundigt, kan der, som ved ethvert andet arbejde, være risiko for fejl. Vores ekspertise og mange års erfaring gør heldigvis, at det næsten aldrig sker, men skulle der nu imod forventning opstå en fejl, så vil vi altid rette op på den. Vi er derfor medlem af Danske Kloakmestres Garantiordning, hvilket betyder, at vores kloakarbejde er dækket af garanti.

 

Dette kan du gøre for at undgå et tilstoppet toilet

Der er nogle ting, som man bør være opmærksom på, hvis man ønsker at undgå et tilstoppet toilet.

Tilstopninger af toiletter sker mest om morgenen, da det er det tidspunkt, hvor flest personer benytter sig af toilettet inden for et kortere tidsrum.

Hvis du tit oplever dette problem i samme tidsrum, kan det være, at hele kloaksystemet i din ejendom har et problem, og ikke kun dit toilet.

Det er meget vigtigt at man ikke smider ‘uegnede ting’ i toilettet, såsom vatpinde, hygiejnebind, vatrondeller osv. Selvom vores autoriserede kloakmestre altid er klar til at hjælpe og ordne problemet, er det vigtigt at være opmærksom på, hvad man smider i toilettet, så man kan undgå disse problemer.

Derudover, er det vigtigt at huske at bruge det ‘store skyl’, når der er tale om ‘store toiletbesøg’. Bruger man det ‘lille skyl’ for meget, kan det medføre, at der kommer tilstopninger i afløbssystemet.

Sidst men ikke mindst, er det rigtig vigtigt at man ikke bruger kemikalier. Vi oplever tit, at mange mennesker kan komme til at hælde klorin eller kaustisk soda i toilettet, når det er tilstoppet.

Hos Ravnsnæs Gruppen er vi meget miljøorienterede og går op i bæredygtige løsninger, og ved at hælde kemikalier i toilettet, skader man ikke kun sit afløb men også miljøet.

 

Vi står altid til rådighed

Vi er eksperter i kloakarbejde, og vores mange års erfaring har givet os mange tilfredse og glade kunder.

Selvom vi har været i branchen længe, sørger vi altid for at holde os opdaterede, i forhold til arbejdsmaterialer og faglighed.

En anden fordel ved at vælge os er, at vi har døgnservice. Dette er en kæmpe fordel når man f.eks. har brug for en kloakspuling udenfor vores lukketid. Et tilstoppet toilet kan ofte ikke udskydes, og det er vigtigt at få ordnet problemet med det samme.

Sidder du med et akut problem, så ring på døgntlf: 22 62 59 05 og vi hjælper dig så godt vi kan.

Har du brug for hjælp inden for kontorets åbningstid, er du velkommen til at ringe på tlf: 22 62 00 85</strong>.

Kloakspuling med døgnvagt

Det er ikke altid det mest belejlige tidspunkt problemer med din kloak opstår, men det skal du ikke være bange for. Vi har nemlig døgnservice. 24 timer i døgnet 365 dage om året kan du ringe, hvis uheldet er ude. Så kommer vi og løser dine kloakproblemer hurtigst muligt.

Ring på telefon: 22 62 59 05

Hvad koster en kloakspuling?

Det behøver ikke at koste en bondegård at få spulet din kloak. Hos Ravnsnæs Gruppen har vi konkurrencedygtige priser og kan altid hurtigt rykke ud.

Priserne ligger på:

Hverdag:

780,- kr. pr. time (i tidsrummet 07-15)
1500,- kr. (i tidsrummet 15-07)
Efterfølgende pr. time: 1350,- kr.

I weekenden og på helligdage:

1350,- kr. pr. time (i tidsrummet 07-15)
1500,- kr. pr. time (i tidsrummet 15-07)

Typiske årsager til at din kloak skal spules

Ofte er det manglende vedligeholdelse og rensning af toilet, køkkenvask, håndvask eller gulvafløb som er skyld i, at din kloak stopper. Det kan også være at nogen har skyllet noget ud, som ikke skulle have været i kloakken. Vi har mange års erfaring på området og har set lidt af hvert – lad os hjælpe dig med at få fjernet stoppet i kloakken, så du igen har en fuldt funktionel kloak.

Hvad kan en TV-inspektion bruges til?

En TV-inspektion er en nem og effektiv metode til at lokalisere en forstopning af dine kloakrør. Det foregår ved at sende et lille kamera ned, så vi live kan se hvilke skader der måtte være tale om. Ved en kloakrensning er det altid en god idé at gøre brug af en TV-inspektion så problemet hurtigt kan findes og dermed udbedres. 

Hvor ofte skal min kloak spules?

Det er en god idé at få spulet din kloak ca. en gang årligt uanset om der har været problemer eller ej. Det kan på den lange bane spare dig for mange penge. Vi tilbyder vores kunder en fast serviceaftale – det er din tryghed for et velfungerende kloaksystem.

Kræver det ikke kemikalier at rense min kloak?

Nogle firmaer benytter sig af kemikalier til at rense kloakken. De kan både være farlige for dig og for naturen og bør aldrig anvendes i forbindelse med rensning af din kloak. Vi værner om naturen og foretager aldrig kloakrensning med brugen af kemikalier.

Hvad kan du selv gøre for at forebygge en stoppet kloak?

Pas altid på hvad du smider i toilettet og tænk på miljøet, inden du skyller hvad som helst ud. Vi har samlet en guide til hvordan du undgår en stoppet kloak her.

Kloakspuling – Kontakt Ravnsnæsgruppen

Anbefalinger fraHåndværker.dk logo

Brønddæksler
Marts, 2019

★★★★★

Arbejdet blev udført meget professionelt og godt.
Læs mere

– Peter Olsen Lennert

Renovering af faskine
April, 2019

★★★★★

Vores faskine fungerede ikke; sandfangsbrøndene løb over allerede ved mindre mængder af regn.
Vi fik et fast tilbud på…
Læs mere

- Johannes Müller

Kloak arbejde
April, 2019

★★★★★

Fint udført arbejde til tiden og til prisen.
Læs mere

- Niels Sørensen

Spuling af regnvandsafløb
Oktober, 2019

★★★★★

Spuling af regnvandsafløb
Gennemspilning af vandledningsrør fra tag nedløb via samlebrønd til så.
Hurtig reaktion på henvendelse, høflig og serviceminded medarbejder der udførte og fint stykke arbejde til en fornuftig pris
Læs mere

- Asger Birkelund

Rensning af afløb fra tag
August, 2019

★★★★★

Kompetent og hurtig hjælp – til en rimelig pris
Læs mere

- Steen Lindholm

Kloak
Oktober, 2019

★★★★★

Spulet tagrendeafløb. Kom til den aftalte tid. Pris ok
Læs mere

- Niels Hvidberg