Ravnsnæs Gruppen ApS

Kloakrensning

Rensning af kloak efter dine ønsker og behov

Kloakrensning – Ravnsnæs Gruppen har erfaringen

Som autoriseret kloakmester ved vi alt om kloakker og kan hjælpe dig med alle opgaver, der vedrører kloak.

Som husejer har du pligt til rense og vedligeholde de kloakrør, som tilhører grunden. Dette gøres bedst ved regelmæssigt at få dem tjekket eller spulet med en kloakrensning.

Vi tilbyder alt fra TV-inspektion og kloakspuling til strømpeforing, hvis dine rør er ødelagte. Vi tilbyder også en fast serviceaftale på kloakrens. På den måde er du altid sikret et velfungerende kloaksystem.

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   Vær opmærksom på

   Det er vigtigt at fastslå hvad der er galt, hvis din kloak er stoppet. Dette kan vi gøre med en TV-inspektion og dermed sikre os, at finde den helt rigtige løsning til dig.

   Måske har du en tillægsforsikring til din husforsikring, som allerede dækker dig, hvis uheldet er ude og dine kloakrør skal repareres. Vi hjælper dig både med udbedring af skaden og klarer alt arbejdet med forsikringen.

   Du må ikke selv gå igang med at renovere eller udskifte dine kloakrør. Ifølge lovgivningen skal disse reparationer foretages af en autoriseret kloakmester.

   Oftest stillede spørgsmål til rensning af kloak

   Herunder har vi samlet de oftest stillede spørgsmål, som vi får i forbindelse med rensnings af kloakrør og kloakanlæg

   Det er ikke altid det mest belejlige tidspunkt problemer med din kloak opstår, men det skal du ikke være bange for. Vi har nemlig døgnservice. 24 timer i døgnet 365 dage om året kan du ringe, hvis uheldet er ude. Så kommer vi og løser dine kloakproblemer hurtigst muligt.

   Ring på telefon: 22 62 59 05

   Det behøver ikke at koste en bondegård at få renset din kloak. Hos Ravnsnæs Gruppen har vi konkurrencedygtige priser og kan altid hurtigt rykke ud.

   Priserne på kloakrensning kan findes HER.

   Ofte er det manglende vedligeholdelse og rensning af toilet, køkkenvask, håndvask eller gulvafløb som er skyld i, at din kloak stopper. Det kan også være at nogen har skyllet noget ud, som ikke skulle have været i kloakken.

   Vi har mange års erfaring på området og har set lidt af hvert – lad os hjælpe dig med at få fjernet stoppet i kloakken, så du igen har en fuldt funktionel kloak.

   En TV-inspektion er en nem og effektiv metode til at lokalisere en forstopning af dine kloakrør. Det foregår ved at sende et lille kamera ned, så vi live kan se hvilke skader der måtte være tale om.

   Ved en kloakrensning er det altid en god idé at gøre brug af en TV-inspektion så problemet hurtigt kan findes og dermed udbedres.

   Det er en god idé at få renset din kloak ca. en gang årligt uanset om der har været problemer eller ej. Det kan på den lange bane spare dig for mange penge.

   Vi tilbyder vores kunder en fast serviceaftale – det er din tryghed for et velfungerende kloaksystem.

   Nogle firmaer benytter sig af kemikalier til at rense kloakken. De kan både være farlige for dig og for naturen og bør aldrig anvendes i forbindelse med rensning af din kloak.

   Vi værner om naturen og foretager aldrig kloakrensning med brugen af kemikalier.

   Pas altid på hvad du smider i toilettet og tænk på miljøet, inden du skyller hvad som helst ud.

   Vi har samlet en guide til hvordan du undgår en stoppet kloak her.

   Vi er autoriserede kloakmestre og medlemmer af foreningen Danske Kloakmestre.

   Det betyder først og fremmest, at vi lever op til de højeste faglige krav og standarder inden for alle former for kloakarbejde.

   For dig som kunde betyder det desuden, at du er omfattet af Garantiordningen under Danske Kloakmestre. Det er din garanti for et professionelt udført arbejde.