Ring til os: 22 62 00 85
Omfangsdræn fra Ravnsnæs Gruppen ApS
Shadow
Slider

Ravnsnæs Gruppen har stor erfaring med omfangsdræn.

Hvis du oplever fugt i soklen, fundamentet eller i din kælder, kan det absolut være værd at overveje at anlægge et omfangsdræn. Et omfangsdræn kan bedst sammenlignes med en nedgravet tagrende, der leder overskydende vand væk og videre til kloakken. Det vand, som du oplever problemer med, kan enten være regnvand eller også kan der være tale om, at et højt grundvandsspejl er ansvarlig for problematikken.

Hvornår skal du overveje et omfangsdræn?

Hvis du med dine egne øjne kan se, at kældervægge, fundament eller sokkel ikke kan slippe af med vandet og konstant virker fugtigt, bør du overveje et omfangsdræn. Men det er altid en god ide at lade eksperter vurdere sagen, inden du kaster dig ud i et projekt omfangsdræn på egen hånd.

Under alle omstændigheder bør du lade en professionel vurdere sagen, hvis du oplever følgende problemer:

● Fugtskjolder i kælderen
● Vand i kælderen
● Fugt i fundament og sokkel

I øvrigt kan det hurtigt vise sig at være en fornuftig investering, når du får lagt et omfangsdræn. Du kan nemlig i samme omgang få isoleret væggene til kælderen, hvilket både sikrer et bedre indeklima samt giver dig en besparelse på dit forbrug af energi. Du skal også være opmærksom på, at varig fugt kan forårsage store skader, som kan være vanskelige at udbedre.

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud

Hos Ravnsnæs Gruppen ApS er vi eksperter i både at vurdere behovet for samt lægge et omfangsdræn. Derfor kan du trygt henvende dig til os. Vi har mange års erfaring med omfangsdræn og kan derfor hurtigt hjælpe dig med at finde en professionel løsning, der passer til netop dine behov.

Med et omfangsdræn passer du bedre på din bolig, og du undgår de problemer, som typisk følger med regnvejr og / eller et højt grundvandsspejl.