Ravnsnæs Gruppen ApS

Kom godt fra start med jeres projekt

Vi hjælper jer godt i gang

Skal I i gang med et nyt projekt?

Kom godt fra start med jeres næste projekt inden for Kloak- og entreprenøropgaver med hjælp fra Ravnsnæs Gruppen

Ravnsnæs Gruppen har eksisteret siden 2005 og har som specialisthus stor erfaring med at bistå rådgivende ingeniører i forbindelse med Kloak- og entreprenør opgaver.

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   Hver dag gør Ravnsnæs Gruppen en forskel, når vi bistår rådgivende virksomheder inden for vores felt. Med vores mange års erfaring fra større- og mindre projekter, for både private og offentlige kunder, kan vi planlægge og udføre selv de mest komplicerede opgaver.

   Vi bistår slutkunder, men også kundernes rådgivere i forbindelse med udførelse af alle opgaver inden for kloak- og entreprenøropgaver, så som strømpeforing af kloakrør, alt inden for gravearbejde, betonarbejde, tv-inspektion og fuld renoveringsplan.

   Senest har vi udført en krævende opgave inden for beton-arbejde, da vi hjalp en Forsyning med opbygning af en brovægt, som skulle udføres yderst præcist.

   Vi hjælper hvor andre opgiver

   Inden for strømpeforing er vi nogen af de førende eksperter og vi hjælper kunderne, der hvor andre giver op.

   Selv de mest komplicerede opgaver inden for strømpeforing af rør, side-rør, løser vi hos Ravnsnæs Gruppen, så kunden undgår fordyrende løsninger.

   Ved større renoveringsopgaver tilbyder vi fuld tv-inspektion forud for arbejdet og på baggrund heraf udarbejder vi en detaljeret renoveringsplan.

   På den måde sikrer vi at arbejdet forløber som kunden ønsker, samt sikrer at kloakken bliver fuldt renoveret, på den billigste og bedste måde.

   Eksempel på en større renoveringsopgave

   Vi har udført en større renoverngsopgave hos boligforeningen AAB.

   Ravnsnæs Gruppen har for nyligt udført en større renoveringsopgave for boligforeningen AAB i forbindelse med renovering af kloak systemet i en række boligblokke, som indebar tv-inspektion, renoveringsplan, gravearbejde, strømpeforing og reetablering.

   Skriv besked ↓

    Få et uforpligtende møde med os

    Skal vi samarbejde på jeres næste projekt? Og ønsker I at høre mere og se os til et uforpligtende møde? Så kontakt os på 22 62 00 85, så sætter vi et møde i kalenderen.

    Eller ring direkte til vores kloakmester Michael Zeemann på 22 52 59 05, hvis I ønsker at drøfte aktuelle opgaver med ham allerede nu.

    Om Ravnsnæs Gruppen

    Ravnsnæs Gruppen har eksisteret siden 2005. Vi er autoriseret kloakmester og rottebekæmper.

    Vi har derfor de fornødne kompetencer til at varetage kloakarbejde af en hver slags. Ravnsnæs Gruppen er førende eksperter inden for strømpeforing og besidder det mest avancerede udstyr til at løse opgaven til perfektion. Vi tager også gerne ansvaret for totalentreprisen og er dermed din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

    Vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementer til punkt og prikke.

    Skriv besked ↓

     Vi har erfaring med byggeri

     Hos Ravnsnæs Gruppen har vi stor erfaring med byggeri.

     Vi skaber derfor det fulde overblik, for at sikre, at et projekt går godt fra start til slut. Giv os en opgave og vi løser den!

     Ravnsnæs Gruppen er yderst konkurrencedygtig på vores kloak-priser. Vi udfører alle former for kloak- og entreprenørarbejde for offentlige- såvel som private kunder.