Ravnsnæs Gruppen ApS

TV inspektion af din kloak

Entreprenørarbejde efter dine ønsker og behov

Din autoriseret kloakmester i [urlparam param=”by” default=”Holte” /] – Eksperter i TV-inspektion.

TV-inspektion – mindre usikkerhed, mere effektivitet

Selvom vi som autoriseret kloakmester har ekspertviden inden for kloakservice, kan vi desværre ikke altid vide med sikkerhed, hvad der er galt.

Foretager vi derimod en TV-inspektion af din kloak, får vi direkte adgang og kan nemt spotte de problemer, der måtte være.

Når vi ved præcist, hvad der forårsager dine kloakproblemer, vil vi også kunne give dig den bedste løsning lige fra start. På den måde kan vi vurdere, om vi eksempelvis skal spule din kloak, eller om det er noget andet, der skal til for at løse kloakproblemet.

Skriv besked ↓

  Skriv besked ↓

   Spar penge og slip for støj

   Det kan spare dig for rigtigt mange penge i det lange løb samt irriterende støj, da vi ellers kan være nødsaget til at lave udgravninger, som måske viser sig at være spildt arbejde.

   Er du i tvivl om, hvorfor din kloak volder problemer? Så vil en TV-inspektion altså være det rette valg, da det enkelt sagt betyder mindre usikkerhed og mere effektivitet. Skal vi foretage en TV-inspektion for dig? Det gør vi gerne.

   Ring til os på 22 26 00 85 og få et uforpligtende tilbud.

   Fordelene ved en TV-inspektion

   Som sagt er vi med en TV-inspektion i stand til at afklare, om vi skal spule kloakken, eller om det er noget helt andet, vi må ty til. Ganske kort sagt er fordelene ved at inspicere kloakken fra begyndelse at;
   Kontakt os gerne for at få rådgivning, så du ender med det rigtige valg for dig. Vi er mest interesseret i, at du får løst dit problem bedst muligt. Så ved vi, at vi har gjort vores arbejde ordentligt.

   Få dækket din TV-inspektion af forsikringen

   Ofte er det sådan, at en TV-inspektion kan blive dækket af din husforsikring.

   Der er derfor ingen grund til, at du betaler af egen lomme, når du måske i forvejen betaler for at have den sikkerhed. Det kan være en god idé at undersøge, om du har en husforsikring, der dækker.

   Vi ved, hvor besværligt det kan være at have en forsikring inde over, og derfor tilbyder vi at stå for al kontakt med dit forsikringsselskab, så processen bliver nemmere for dig.

   Har du ikke en forsikring der dækker? Så får du naturligvis en god pris for det arbejde, vi udfører. Vil du gerne vide mere om, hvad det vil koste for en TV-inspektion hos dig? Ring endelig til os på 22 26 00 85. Vi besvarer alle dine uopklarede spørgsmål.

   Skriv besked ↓

    Vi bruger moderne udstyr til TV-inspektion

    Før i tiden var TV-inspektion ikke en mulighed. Man forsøgte sig måske med at spule kloakken og håbe, at det ville virke. Mange gange gravede man rørene op for at finde frem til problemet.

    Heldigvis har teknologien udviklet sig, og det har aldrig været nemmere at afklare, hvorfor kloakken giver problemer.

    Få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion i [urlparam param=”by” default=”Holte”/]

    Hvis du sidder med nogle uopklarede spørgsmål eller allerede nu ved, at du vil bestille en tid til TV-inspektion, er du velkommen til at ringe på 22 26 00 85.

    Vi giver dig den nødvendige rådgivning, så du ikke behøver at vurdere, om det er nødvendigt, at vi inspicerer, spuler eller renser din kloak. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning.

    For at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi også en døgnvagt, som er klar til at rykke ud på et hvilket som helst tidspunkt – også om natten. Vi har mange års erfaring med kloakarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Alle vores ansatte er eksperter og kan give dig kvalificeret vejledning.

    Skriv besked ↓