Ring til os: 22 62 00 85
Ravnsnæs Gruppen ApS - Specialist i strømpeforing af din kloak på Sjælland
Shadow
Slider

Strømpeforing

Problemer med ødelagt rør? Slip for at få gravet haven op og spar samtidig 80% af udgifterne på renovering!

Strømpeforing – renovering af rør uden opgravning

Utætte og ødelagt rør fører mange problemer med sig. For det første er det årsag til dårlig afledning af vand, fordi der kan være huller i røret, hvor vandet kan slippe ud. Når der er huller i kloakrørene, er det desværre samtidig en indbydelse til skadedyr, som kan ende i dit hus. Til slut kan det være en dyr fornøjelse at skulle grave alle kloakrør op for at skifte dem – løsningen på problemet kan være strømpeforing. Noget vi hos Ravnsnæsgruppen er dygtige til. Hos Ravnsnæsgruppen har vi igennem mange år specialiseret os i strømpeforing, som er en speciel teknik, der benyttes når der skal renoveres rør i dit kloaksystem. Metoden går ud på at dykke direkte ned i de rør, som har brug for udskiftning eller renovering og ordne dem indefra. Man forer rørene med et slidstærkt materiale som, når det er hærdet, er ligeså holdbart som et helt nyt plastikrør ville være.

Ved at benytte sig af strømpeforing sikrer man sig et rørsystem, som vandet kan løbe igennem uden komplikationer. Efter udførelsen vil du ikke længere skulle bekymre dig om afledning af vand. Udover bedre afledning af vand er der ved strømpeforing også minimeret chance for skadedyr, som ikke længere har ligeså let adgang til din kloak.

Fordi vi går direkte ned i de gamle kloakrør og fore dem indefra, betyder det, at vi ikke behøver at grave alle dine gamle rør op. Strømpeforing er en billig og yderst holdbar metode til en opgravningsfri ledningsrenovering.

Denne metode at renovere rør på er yderst holdbar og skal ikke udskiftes igen, hvis det er lavet ordentligt fra start. Materialet som bruges til foring af kloakrørene hærder hurtigt og er utrolig slidstærkt. Levetiden ved strømpeforing forventes at være som nye plastrør – ca. 50-100 år.

 

Slip for byggerod når du bruger strømpeforing som renoveringsmetode

Udover at være en yderst effektiv metode til at renovere dine rør kan strømpeforing også spare dig for en hel masse besvær. Hvis man på gammeldagsvis er nødt til at grave rør op, kan det betyde at vi skal grave hele din have op eller parkeringspladsen foran din virksomhed.

Med strømpeforing slipper du for det byggerod, der normalt er forbundet med kloakarbejde og vi behøver ikke at forstyrre hverken dig eller din græsplæne mere end højest nødvendigt. Det er vigtigt for os at give vores kunder en god oplevelse og netop strømpeforing har i mange år været en stor hjælp til at opnå det mål.

 

Strømpeforing kan spare dig for mange penge

Ved at følge med i den teknologiske udvikling for vores branche kan vi være med til at spare dig en masse penge, når du pludselig står med problemer med enten skadedyr eller vandafledning. Hvis vi kan anbefale strømpeforing som middel til renovering af dine kloakrør, så gør vi altid det. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning til vores kunder og derfor tager vi altid en vurdering før arbejdet går i gang. For at fastslå hvad der kan være galt foretager vi typisk en TV-inspektion først.

I stedet for at skulle grave din have op, pille de gamle rør op og etablere en helt ny rørføring, kan metoden være et fantastisk alternativ – specielt for din pengepung! Udgifterne ved brug af strømpeforing kan reduceres med op til 80% i forhold til normalt kloakarbejde på den gammeldags facon.

 

Fordele ved at benytte sig af strømpeforing

  • Du sparer en masse penge – op til 80% af udgifterne
  • Strømpeforing er en holdbar metode med en levetid på 50-100 år
  • Forhindrer nye skader på rørene
  • Sænker risikoen for problemer med afledning af vand
  • Gør det svært for skadedyr at komme ind i rørene

 

Lyder strømpeforing som en løsning du vil benytte?

Men du vil vide mere om hvad strømpeforing egentlig er?
Så gå ind på linket til Brawoliners Youtube video. Her kan du se en animeret video der viser processen for strømpeforing.

Ravnsnæs Gruppen er klar til at rykke ud – døgnet rundt

Problemer med kloakken sker sjældent på et belejligt tidspunkt. Hos Ravnsnæs Gruppen står vi klar alle døgnets 24 timer og vi kan hurtigst muligt være klar til at rykke ud til din opgave. Vores vagttelefon kan kontaktes på tlf.: 22 62 00 85

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til strømpeforing, til kloakarbejde eller gerne vil have et uforpligtende tilbud så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi på hele Sjælland med vores altid smilende medarbejdere og giver dig vores professionelle vurdering og eventuelt en TV-inspektion, så vi i samarbejde med dig kan finde den løsning, som passer bedst.

Anbefalinger fraHåndværker.dk logo

Reparation af rotteskade i kloak.
April, 2016

★★★★★

Reparation af rotteskade og genetablering af brønd. Skaden blev udbedret som lovet og fik super god service og vejledning. Kan varmt anbefales.
Læs mere

- Bo Bengtsson

Stoppet kloak
April, 2016

★★★★

God rådgivning før arbejdet = penge sparet, da opgaven kunne udføres indenfor normal arbejdstid. Efter rensning har det fungeret perfekt.
Prisen lidt højere end forventet, men acceptabel.
Læs mere

– Sussie

kloakproblemer
September, 2017

★★★★★

renset afløbsledning fra samlebrønd til hovedkloak så lugtgener blev fjernet. Rigtig fint og vedholdende arbejde...
Læs mere

– Erik Schaadt

Priser på Strømpeforing

Typisk koster en strømpeforing mellem 1000 – 1200 kr. pr. løbende meter.

Herunder kan du se en før og efter video af et kloakrør, der er repareret med en strømpeforing.

Før strømpeforing
Efter strømpeforing

Få hjælp til strømpeforing