Strømpeforing af kloak

Strømpeforing – renovering af rør uden opgravning

Strømpeforing er en fantastisk metode til at forebygge problemer med dine kloakrør. Utætte og ødelagte rør fører mange problemer med sig. For det første er det årsag til dårlig afledning af vand, fordi der kan være huller i røret, hvor vandet kan slippe ud. Når der er huller i kloakrørene, er det desværre samtidig en indbydelse til rotter og andre skadedyr, som kan ende i dit hus.

Til slut kan det være en dyr fornøjelse at skulle grave alle kloakrør op for at skifte dem. Løsningen på problemet kan være strømpeforing – Noget vi hos Ravnsnæsgruppen er dygtige til.

Hos Ravnsnæsgruppen har vi igennem mange år specialiseret os i strømpeforing, som er en speciel teknik, der benyttes når der skal renoveres rør i dit kloaksystem. Metoden går ud på at dykke direkte ned i de rør, som har brug for udskiftning eller renovering og ordne dem indefra. Man forer rørene med et slidstærkt materiale som, når det er hærdet, er ligeså holdbart som et helt nyt plastikrør ville være.

strømpeforing

Ved at benytte sig af strømpeforing sikrer man sig et rørsystem, som vandet kan løbe igennem uden komplikationer. Efter udførelsen vil du ikke længere skulle bekymre dig om afledning af vand. Udover bedre afledning af vand er der ved strømpeforing også minimeret chance for skadedyr, som ikke længere har lige så let adgang til din kloak.

Fordi vi går direkte ned i de gamle kloakrør og forer dem indefra, betyder det, at vi ikke behøver at grave alle dine gamle rør op. Strømpeforing er derfor en billig og yderst holdbar metode til en opgravningsfri renovering af dine kloakrør.

Strømpeforing er en utrolig holdbar løsning – hvis det bliver lavet ordentligt fra start

Materialet som bruges til foring af kloakrørene hærder særdeles hurtigt og er utroligt slidstærkt. Faktisk kan levetiden ved strømpeforing forventes at være den samme, som hvis du får gravet hele dit gamle kloaksystem op etableret nye plastrør – dvs. 50-100 år.

Du opnår derved stort set samme resultat, som hvis du havde gravet hele dit kloaksystem op og lagt et nyt ned – men til en brøkdel af prisen.

Derudover slipper du for de omfattende gener og det store besvær, der uungåeligt ville medfølge ved en fuld opgravning.

 

Slip for byggerod når du bruger strømpeforing som renoveringsmetode

Udover at være en yderst effektiv metode til at renovere dine rør kan strømpeforing nemlig også spare dig for en masse besvær. Hvis man på gammeldags vis er nødt til at grave rør op, kan det betyde at vi skal grave hele din have op eller hele parkeringspladsen foran din virksomhed. Det medfører selvfølgelig voldsomme gener, rod og larm. Desuden er det en meget tidskrævende proces.

Med strømpeforing slipper du for det byggerod, der normalt er forbundet med kloakarbejde og vi behøver ikke at forstyrre hverken dig eller din græsplæne mere end højest nødvendigt.

Det er vigtigt for os at give vores kunder en god oplevelse og netop strømpeforing har i mange år været en stor hjælp til at opnå det mål.

 

Strømpeforing kan spare dig for mange penge

Ved at følge med i den teknologiske udvikling indenfor vores branche kan vi være med til at spare dig en masse penge, når du pludselig står med problemer med enten skadedyr i dine kloakrør eller afløb eller problemer med afledning af spildevand. Hvis vi kan anbefale strømpeforing som middel til renovering af dine kloakrør, så gør vi altid det. Vi ønsker altid at finde den bedste løsning til vores kunder og derfor tager vi altid en vurdering før arbejdet går i gang. For at fastslå hvad der kan være galt, foretager vi typisk en TV-inspektion først.

I stedet for at skulle grave din have op, pille de gamle rør op og etablere en helt ny rørføring, kan metoden være et fantastisk alternativ – specielt for din pengepung!

Ved strømpeforing kan udgifterne nemlig reduceres med op til 80%, i forhold til normalt kloakarbejde på den gammeldags facon.

Det kan de fordi, strømpeforing er en meget mindre kompliceret og tidskrævende metode, end en fuld udgravning og udskiftning af kloaksystemet. Vi kan, med andre ord, klarer det hele uden tidskrævende og omkostningsfulde udgravninger. Det sparer både tid og dyre maskiner. Derfor kan vi med strømpeforing tilbyde en fuld renovering af dine kloakrør, til en brøkdel af prisen for en konventionel renovering.

 

 

Fordele ved at benytte sig af strømpeforing

  • Du sparer en masse penge – op til 80% af udgifterne
  • Strømpeforing er en holdbar metode med en levetid på 50-100 år
  • Forhindrer nye skader på rørene
  • Sænker risikoen for problemer med afledning af vand
  • Gør det svært for rotter og andre skadedyr at komme ind i rørene

 

Vil du vide mere om strømpeforing?

Så se nedenstående video. Den er på tysk, men den varer under 2 minutter, og giver dig en god ide om hvad strømpeforing er, og viser hvordan selve processen foregår.

Ravnsnæs Gruppen er klar til at rykke ud – døgnet rundt

Problemer med kloakken opstår sjældent på et belejligt tidspunkt. Hos Ravnsnæs Gruppen har vi derfor valgt at have døgnvagt. Vi står klar alle døgnets 24 timer og vi kan hurtigst muligt være klar til at rykke ud til din opgave.

Fra vores base i Holte lan vi hurtigt rykke ud til opgaver i København, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

Du kan altid kontakte på vores vagttelefon: 22 62 00 85

Her sidder en af vores eksperter klar til at guide dig. Sammen med dig vil han estimere problemets omfang, og vurdere hvad der skal til for at løse problemet. På baggrund af vores erfaring og ekspertise, er vi som oftest i stand til at foretage en indledene vurdering over telefonen.

Derved kan vi også vurdere hvor akut problemet er. Om der er brug for omgående handling, eller om vi kan vente med at rykke ud til dig indenfor normal åbningstid, hvor omkostningerne for dig naturligvis er lavere.

Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os – det er ganske gratis. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Det kan du også gøre hvis du blot har spørgsmål til strømpeforing, kloakrensning, slamsugning eller andre former for kloakarbejde.

Vi kommer altid gerne forbi København, Nordsjælland og øvrige Sjælland. Vi starter altid med, at vores smilende medarbejdere giver dig vores professionelle og ærlige vurdering af situationen. Derefter afgør vi i fællesskab hvad der er den bedste fremgangsmåde. Det kan være vi skal starte med en TV-inspektion, for at få et grundigt overblik over situationen. Det kan også være, at vores autoriserede kloakmestre kan afgøre det på stedet.

Uanset hvad, så samarbejder vi med dig om at finde den løsning, som passer bedst til din situation.

Anbefalinger fraHåndværker.dk logo

Brønddæksler
Marts, 2019

★★★★★

Arbejdet blev udført meget professionelt og godt.
Læs mere

– Peter Olsen Lennert

Renovering af faskine
April, 2019

★★★★★

Vores faskine fungerede ikke; sandfangsbrøndene løb over allerede ved mindre mængder af regn.
Vi fik et fast tilbud på…
Læs mere

- Johannes Müller

Kloak arbejde
April, 2019

★★★★★

Fint udført arbejde til tiden og til prisen.
Læs mere

- Niels Sørensen

Spuling af regnvandsafløb
Oktober, 2019

★★★★★

Spuling af regnvandsafløb
Gennemspilning af vandledningsrør fra tag nedløb via samlebrønd til så.
Hurtig reaktion på henvendelse, høflig og serviceminded medarbejder der udførte og fint stykke arbejde til en fornuftig pris
Læs mere

- Asger Birkelund

Rensning af afløb fra tag
August, 2019

★★★★★

Kompetent og hurtig hjælp – til en rimelig pris
Læs mere

- Steen Lindholm

Kloak
Oktober, 2019

★★★★★

Spulet tagrendeafløb. Kom til den aftalte tid. Pris ok
Læs mere

- Niels Hvidberg

Priser på Strømpeforing

Typisk koster en strømpeforing mellem 1000 – 1200 kr. pr. løbende meter.

Herunder kan du se en før og efter video af et kloakrør, der er repareret med en strømpeforing.

Før strømpeforing

Efter strømpeforing

Få hjælp til strømpeforing