Kloakering & rørlægning med Ravnsnæs Gruppen ApS

Kloakering & rørlægning – Ravnsnæs Gruppen har erfaringen

Kloakering og rørlægning er en omstændig opgave, der stiller store krav til dem, som skal lave arbejdet. Hos Ravnsnæs Gruppen ApS er vi et hold af erfarne og autoriserede kloakmestre, der er fuldt på omgangshøjde med gældende krav og lovgivning inden for området. Derfor kan vi hjælpe dig med præcis den opgave, som du stiller os. Hurtigt, enkelt og professionelt.

Vi er autoriserede kloakmestre og medlemmer af foreningen Danske Kloakmestre. Det betyder først og fremmest, at vi lever op til de højeste faglige krav og standarder inden for alle former for kloakarbejde.

For dig som kunde betyder det desuden, at du er omfattet af Garantiordningen under Danske Kloakmestre. Det er din garanti for et professionelt udført arbejde.

Sådan kan vi hjælpe dig

Opgaverne inden for kloakering og rørlægning spænder bredt, men handler naturligvis om at sørge for at optimere, udbygge eller nedlægge eksisterende installationer. Uanset om du henvender dig til os som privat eller som virksomhed, kan vi hurtigt hjælpe dig med at få taget hånd om de problematikker, som du står over for.

Det kan blandt andet dreje sig om følgende:

● Kloakering til nybyggeri
● Reparation af offentlige kloakker
● Kloakering i forbindelse med industri

Dertil kan vi håndtere alle andre opgaver, som knytter sig til kloaknettet – både i by og på land. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Troværdighed i planlægningen – Rettidig omhu

Vi sætter en ære i at yde et gedigent stykke arbejde. Vi er dog fuldt ud opmærksomme på, at vores arbejde kan virke generende for dig, imens det står på.

Vi er derfor bevidste om, at du er interesseret i, at vi hurtigt bliver færdige. Og med vores mangeårige erfaring og store ekspertise kan vi i en fart afgøre, hvor lang tid vi skal bruge på netop dit kloakeringsprojekt.

Vi hjælper med

Få hjælp til kloakarbejde

Hos Ravnsnæs Gruppen gør vi os umage for at afdække opgavens omfang. Vi giver os ikke af med overoptimistiske deadlines, men sætter en stor ære i at give så korrekte tidsestimater som muligt. Du vil derfor opleve fuld ærlighed om alle aspekter af projekteringen og fuld åbenhed om eventuelle forhindringer, der vanskeliggør projektet.

Det er vores erfaring, at korrekte tidsestimater, især ved større projekter, er afgørende for projektets succes. Større byggeprojekter indebærer en høj grad af koordinering af forskellige faggrupper, som alle er afhængige af hinanden. Hos os får du derfor et gennemarbejdet estimat, som du kan regne med.

Kloakering og rørlægning – Komplette løsninger

Vi har stor erfaring med komplette løsninger inden for kloakering og rørlægning. Vi har både ekspertisen og det rette materiel. Du kan derfor trygt overlade det fulde ansvar for alle aspekter af kloakering og rørlægning til os.

Vi ved også, at troværdige partnerskaber er et vigtigt element i et hvert byggeprojekt. Misforståelser og forkert kommunikation kan have store konsekvenser for alle involverede parter og medføre uoverskuelige og unødvendige problemer og forsinkelser i byggeriet.

Vi lægger derfor vægt på at inddrage dig gennem hele processen. Fra start, til slut. Vi er lydhør over for input og er samtidig opmærksomme på at give dig den information du har brug for – når du har brug for den.

Få et fordelagtigt tilbud – kontakt os i dag

Hvis du har behov for hjælp til kloakering og rørlægning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, og vi vil gøre vores bedste for at finde en individuelt tilpasset løsning, der tilgodeser dine behov.

Vi arbejder ud fra en etisk overbevisning om, at det gode samarbejde skaber det bedste resultat, og derfor vil du også opleve åbenhed fra vores side, både hvad angår pris og forventet arbejdstid.

Anbefalinger fraHåndværker.dk logo

Brønddæksler
Marts, 2019

★★★★★

Arbejdet blev udført meget professionelt og godt.
Læs mere

– Peter Olsen Lennert

Renovering af faskine
April, 2019

★★★★★

Vores faskine fungerede ikke; sandfangsbrøndene løb over allerede ved mindre mængder af regn.
Vi fik et fast tilbud på…
Læs mere

- Johannes Müller

Kloak arbejde
April, 2019

★★★★★

Fint udført arbejde til tiden og til prisen.
Læs mere

- Niels Sørensen